Fotoblog: VTwonen en design beurs 2017

VTwonen en design beurs 2017


Niets is fijner dan goede inspiratie, en dus bracht ik een bezoekje aan de VTwonen en design beurs 2017 in de RAI Amsterdam. Een dag vol moois, fijne inspiratie en leuke andere bloggers- en fotografen. Het VTwonen huis was opnieuw favoriet, maar ook de stand van Karwei was prachtig! Genoeg moois om te shoppen tegen fijne prijsjes. Ik was vooral fan van de kleur Heartwood van Flexa, in het echt nog mooier dan op de plaatjes! Wat denken jullie, zou ik mijn vriend zo ver krijgen voor een paintjob in de woonkamer? In gedachten sta ik al te schilderen, al heb ik nu natuurlijk nog wat hulp nodig..

Mijn favo plaatjes van deze dag op de VTwonen en design beurs zie je hieronder. Let op: spoileralert!

Wat was jouw favoriete stand?

Liefs,

Muk