Get cozy met de producten van Wooden Amsterdam

De dagen worden korter en de herfst is echt begonnen. Ook de inrichting moet aan mijn veranderkriebels geloven, ik heb opeens zin om alles om te gooien. De keuken was mijn eerste doorn in het oog, die is erg strak, maar niet zo gezellig, dus zocht ik kocht ik mooie spulletjes bij Wooden Amsterdam, om de ruimte een beetje te breken. Benieuwd naar wat ik heb uitgekozen? Lees dan verder!

Wooden Amsterdam

Wooden Amsterdam is ooit begonnen met een houten geluidsversterker voor telefoons. Vader en zoon besloten de handen inéén te slaan om elkaar zo vaker te zien, en besloten om houten producten met een eerlijk verhaal te gaan verkopen. Dit familiebedrijf richt zich op innovatief en duurzaam design. Naast hun eigen merk Wooden Amsterdam, werken ze samen met andere bedrijven die de liefde voor hout delen. Ook de webshop staat vol met prachtige producten om hebberig van te worden. Van prachtige serveerplanken tot high-tech zwevende bloempotten.

Voor de keuken koos ik voor de mooie producten van Dassie Artisan. Een fairtrade merk dat samenwerkt met ‘artisans’ in ontwikkelingsgebieden, en streeft naar een betere samenleving voor henzelf en hun omgeving.

Hout en marmer

Ik koos voor een combinatie van hout en marmer. De serveerplank is gemaakt van mangohout en marmer, en is van mooie en duurzame kwaliteit. Ik koos voor een bijpassende vijzel uit hetzelfde marmer, ik vind ze namelijk heel mooi bij elkaar passen! Ook de Calabash schaaltjes vielen me op. Gemaakt uit olijfhout, wat een warme uitstraling heeft. Ik gebruik ze ter decoratie of als serveerschaaltjes, stukken leuker dan een simpel bakje!

Rondom de producten van Wooden Amsterdam gebruikte ik mijn oude houten serveerplanken, deze passen er super mooi bij. Met kleine veranderingen is de strakke en simpele uitstraling van de keuken veranderd in een gezellig geheel waar we blij mee zijn. Ben jij ook zo gek op hout? Deel jouw favoriete product in de comments!

Liefs,

Muk